Friday, November 26, 2010 5 comments

telorrrrr

my worst nightmare maybe!!!hahaha
sume plik ngan aku biler aku ckp yg aku x ske telor..hahaha
sdp sgt ke telor tuh???eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwww!


nk taw knape aku x ske telor???


1) bau yg kurang menyenangkan bg hidung aku
2) physical appearance yg sgt menggelikan..hahahah


tu laaa sbb utama dye,bknnye aku x pnah try mkn tp tgk pon da ilang slere,cmne aku nk mkn????
biler aku test mkn,msuk kat trachea je, trase dye nye molecules yg lembik tu mngalir dan aku rs nk termuntah!!!
hahahaha...
yakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

soooo,jgn la cube nk pakse aku mkn yeppp,korg tkkan bjaye nye..hahaha
Thursday, November 25, 2010 3 comments

bile hidung tersumbat

tension sial....da 3 hari hidung aku ni trsumbat!!!!arghhhhhh!
nk bernyawe pon susa!sape2 yg ade petua care2 nk ilangkannye tlg share ngan aku!!
da tak thn sgt nih!!!
nk tido susa,nk mkn x sng..nk mndi pon tak basah(eyh??ade kaitan ke??hehehe)


ni da selseme thn gaban dah ni!!!




smpai tertonggek punggung ha
0 comments

welcome!!!!

hahaha...
org len da berkurun berblog blog nih, aku br hari nih nk stat..terima kasih kepada en.'mase terluang' kerana brjaya mndorong saye utk mencreate blog nih..
ak tataw ah update ke tak blog aku ni japgy..hahaha


for a start, aku nk citer psal diri aku dulu ahh
hafidz,10/9/90,terengganu..basic sj suda..hehehe


aku ske men bola,ftsal n menembak(photoshooting k)hehehe
suke gak men gitar tp tak reti pon..hahaha


ade gaye dop??hahaha






dgn nikon ksygan aku!hehehe


Maskulin FC
time kat matrik
Seksyen 8 FC


Rimba fc
wan,zuhair,gg,apis,azrai
manager : Bob!





 
;