Friday, December 24, 2010 0 comments

SeM 4....

hmmmmmm....pejam celik pejam celik,da nk stat blaja blk dah..rs mcm skjp je cuty sem ni..rs mcm br smlm wat report physical chem kat kfc rmai2..hehehe.rs mcm br smlm kene sound ngan dr.chan dlm lab.rs mcm br smlm copy lab report organic odi..hahaha..rs br smlm maen ftsal ngan housemate,rs mcm br smlm aku ambek myrul pegy klas..hehehe..rs mcm br smlm aku pegy genting ngan bdak2 nih...rs mcm br smlm aku pegy mandi2 kat ulu yam..rs mcm br klmarin abis exam....hmmm,skjap je mase ni berlalu...


tak lame lagy sem 4 da nak stat...aku berazam nk ubah la skit2 perangai aku yg negatif dan cube mngekalkan yg positif :)


  • insyaAllah aku akn dtg klas 5 minit sblum klas stat,ni asyik msuk klas je lecturer da msuk,segan pon ade,so,kene bgn sblom kul 8 la apiz!!
  • insyaAllah tak ponteng agy klas..husna ahmad,wani,shima,dan semue yg ade kaitan dgn mereka,jgn cube menghasut sy utk ponteng yek!hehehe:)
  • elakkan pembaziran wang...membazir hanya utk mkn sbb aku tkkn gemuk2!besh GILESSSSSS!
  • tanak lg study las2 minit mcm aritu..nak giler aku..insyaAllah,at least tiap2 mlm tuh,study la skit2,biar lekat dlm pale otak skit...
  • jgn memperlekehkan test yek!
  • kene maen futsal tiap2 minggu at least skali sminggu!hehehe
  • kurgkan berfb yek..hehehe
hmmm,aku rs tu je kot..klu ade lg,nnti aku tambah..hehehe...kwn2,tlg aku sempurnakan azam aku ni yek!
Sunday, December 19, 2010 4 comments

pompuan...

woman is unpredictable kind of thing..seriously,smetimes they're so sweet,sometimes they're so kind,sometimes they're so annoying,sometimes they're so full of jealousy and bla bla bla etc......


but why??!!! i dont say dat man is predictable or what but we are not so unpredictable compare to them!!! they are very2 sensitive kind of species..we need to be really careful when deal with them,i admit that its hard to understand how you all women feel,how do you want to be treated but do u know whats the problem that make you women so unpredictable???


the answer is that you've been thinking all about yourself,how you feel by ignoring how we actually feel..in other words,you dont understand others!!this is what happen in the real world!...even if we try to understand them by sacrificing our own feelings but they choose the opposite...ask yourself,do you women even know how hard are we try to being nice to you!!!!plsssss,change your attitude..try to understand each other in a better way :)
Saturday, December 11, 2010 0 comments

nik hafiy firdaus

ni aku nk story skit psl ank buah aku sorg ni, Nik hafiy firdaus a.k.a si debok!
huru hara cuty sem aku dibuatnye..hehehe
wlaupon pnat lelah mlyan kerenah nye x trkate, tp aku ttp enjoy jg die...
da lah gemok,berat plak tuh, x abis2 nk suh org dukung..adoyai,tp aku lyn je sbb kesian tgk dye wat muke sdey bile kite tanak dukung dye..hehehe..byk sgt prgai dye yg mmg aku hapal dah,dah masak dah..hehehe..nk taw ciri2 peribadi hafiy firdaus ni???hehehe

1) klu time kite buang sluar dye nk mndikan dye,msti dye mnggeletik x sbr2 nk msuk blik air..
2) klu air tu sjuk, dye akn snyp je,x grak lgsung..
3) time mkn, kene minum pkai straw,mcm2 bende dye telan
4) ni yg pling aku suke, klu dye ssh nk tdo kat rmh, start kete, bwk dye jln2 nek kete, 100 % aku jamin dye akan tido dlm kete...tiap2 hari kene wat cmtu..hafiy2.......
5) time nk pkaikan pampers, msti kepitkan kaki tanak pkai pampers..susah btol!
6) nk pkai slar pon ssh,msuk satu kaki,dye tolak blk,msuk yg kaki satu lg,dye tolak yg satu lg..adoyai...


ape2 pon, pok teh syg kat hafiy!!!
kekgy pok teh tadok jgn nakal2  k...sian kat atuk ngan nenek...
Friday, November 26, 2010 5 comments

telorrrrr

my worst nightmare maybe!!!hahaha
sume plik ngan aku biler aku ckp yg aku x ske telor..hahaha
sdp sgt ke telor tuh???eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwww!


nk taw knape aku x ske telor???


1) bau yg kurang menyenangkan bg hidung aku
2) physical appearance yg sgt menggelikan..hahahah


tu laaa sbb utama dye,bknnye aku x pnah try mkn tp tgk pon da ilang slere,cmne aku nk mkn????
biler aku test mkn,msuk kat trachea je, trase dye nye molecules yg lembik tu mngalir dan aku rs nk termuntah!!!
hahahaha...
yakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

soooo,jgn la cube nk pakse aku mkn yeppp,korg tkkan bjaye nye..hahaha
Thursday, November 25, 2010 3 comments

bile hidung tersumbat

tension sial....da 3 hari hidung aku ni trsumbat!!!!arghhhhhh!
nk bernyawe pon susa!sape2 yg ade petua care2 nk ilangkannye tlg share ngan aku!!
da tak thn sgt nih!!!
nk tido susa,nk mkn x sng..nk mndi pon tak basah(eyh??ade kaitan ke??hehehe)


ni da selseme thn gaban dah ni!!!




smpai tertonggek punggung ha
0 comments

welcome!!!!

hahaha...
org len da berkurun berblog blog nih, aku br hari nih nk stat..terima kasih kepada en.'mase terluang' kerana brjaya mndorong saye utk mencreate blog nih..
ak tataw ah update ke tak blog aku ni japgy..hahaha


for a start, aku nk citer psal diri aku dulu ahh
hafidz,10/9/90,terengganu..basic sj suda..hehehe


aku ske men bola,ftsal n menembak(photoshooting k)hehehe
suke gak men gitar tp tak reti pon..hahaha


ade gaye dop??hahaha






dgn nikon ksygan aku!hehehe


Maskulin FC
time kat matrik
Seksyen 8 FC


Rimba fc
wan,zuhair,gg,apis,azrai
manager : Bob!





 
;